Шкіра із захистом - іновації Mastrotto Group
0
Кошик
Товарів: 0 (0 грн )
Шкіра із захистом - іновації Mastrotto Group

Шкіра із захистом - іновації Mastrotto Group


Gruppo Mastrotto оголосила про розробку інноваційного антибактеріального і противірусного засобу для догляду за шкірою, яке забезпечує високі стандарти безпеки, зводячи практично до нуля присутність вірусів і бактерій на поверхнях.

Багато поверхонь, до яких ми торкаємося у повсякденному житті, включаючи шкіру, можуть бути переносниками патогенних бактерій і вірусів, які можуть викликати інфекції та хвороби. Щоб відповідати потребам того часу, яке переживає світ, Gruppo Mastrotto розробила нову запатентовану технологію: інноваційне антибактеріальну і противірусний засіб, що забезпечує високі стандарти безпеки, практично до нуля знижує присутність вірусів і бактерій на поверхнях.

Нова технологія, що підходить для всіх продуктів групи Мастротто, була представлена ​​на виставці Lineapelle - A new point of view, що проходила в Італії, Мілані 22-23 вересня 2020р. «Завдяки численним лабораторних випробувань, що підтверджує її ефективність, команда R & D Gruppo Mastrotto розробила, запустила у виробництво власними силами і запатентувала абсолютно нову обробку, яка усуває 99,9% вірусів і бактерій, які можуть бути знайдені на шкірі. Діючи як поверхневий бар'єр, він запобігає розмноженню патогенів, які можуть контактувати з шкірою.




Нова обробка може застосовуватися до всіх видів шкіри виробництва Gruppo Mastrotto, які призначені для взуття, галантереї, одягу, меблів, інтер'єру, автомобілів, авіації, кораблів і яхт.

«Ця фундаментальна інновація, розроблена і створена виключно всередині компанії, представляє для нас кульмінацію значних зусиль та інвестицій, зроблених в області досліджень і розробок, - говорить Кьяра Мастротто, президент Gruppo Mastrotto. Інновації завжди були фундаментальної рушійною силою нашої компанії, і ми приділяємо їм велику увагу, починаючи з високоефективних матеріалів і екологічних інновацій і закінчуючи цим останнім відкриттям, спрямованим на підвищення безпеки наших продуктів ».

У статті використані матеріали з сайту