Шкіра PUEBLO - купити в магазині Аліго Груп
0
Кошик
Товарів: 0 (0 грн )
Шкіра PUEBLO

Шкіра PUEBLO

Шкіра PUEBLO - це любов FOREVER


Хто шив з цієї шкіри, той більше ніколи від неї не відмовиться.

Ми багато років професійно займаємося натуральною шкірою, співпрацюємо з кращими шкіряних фабриками світу. І запевняємо вас: такої шкіри не робить більше ніхто! Нічого схожого!

Є поняття - колекційна річ. У світі шкіряної сировини не прийнято так говорити. Але шкіра PUEBLO саме з колекційного рівня. Це унікальний, неповторний та геніальний витвір мистецтва італійських Майстрів шкіряної фабрики Carlo Badalassi. У цьому можна легко переконатися, взявши одного разу в руки PUEBLO і неспішно відчути цю шкіру. Зрозуміти її суть і висловити це в виробі. І будьте впевнені: володар речі з PUEBLO довгі роки буде згадувати вас з вдячністю.

Шкіра PUEBLO Vegetable Tanned

виготовляється з натуральної сировини шкур ВРХ. На всіх етапах виробництв використовуються виключно натуральні компоненти. Метод дублення - рослинний 100%. Шкіру дублять всередині бочок з натурального дерева з натуральними рослинними екстрактами. Сушать шкури на відкритому повітрі. Жирується натуральними тваринними жирами. Саме така технологія робить текстуру ПУЕБЛО м'якою та міцною при будь-якій товщині. Причому з часом ця шкіра стає більш еластичною і піддатливою. Шкури наскрізь фарбуються аніліновими барвниками. Кольори виходять соковиті, глибокі, з характерними тональними переходами по поверхні шкіри.

Шкіра PUEBLO щільна, еластична, добре тримає форму, її легко різати. Для полірування торців досить доторкання пальцем руки.

Унікальна лицьова поверхня вже спочатку має природний ефект старіння. Нова шкіра шорстка, має матову бархатисту поверхню. Але в подальшому при обробці вона стає більш гладкою, з часом проявляється її неповторна вінтажна краса.

У магазин Aligo Group ця шкіра прибула з Італії в воротах, товщина 2,0-2,4 мм

Купити шкіру PUEBLO в магазині Аліго Групп

можете у воротах розміром +-1,4-1,5 м2 в кольорах:

COCCINELLA бордо код 17026

OLIVA зелений олива код 17027

SIENA коричневий віскі код 17030

PAPAVERO червоний мак код 17029

ORTENSIA синій лазур 17028

Догляд за виробами з PUEBLO

Для догляду за виробами зі шкіри PUEBLO рекомендується використовувати натуральні щітки та вовну для більш вдалого прояву вишуканої патини (зміна тону, потемніння). З кожною обробкою поверхня стає більш гладкою і доглянутою. Ця шкіра, як хороше вино - з роками стає більш цінною і шляхетною.

Виробник Carlo Badalassi дає єдину рекомендацію:

«Використовуйте нашу шкіру без обмежень, вона буде вашим супутником на все життя»