Купити голки для шкіри Groz-Beckert в Києві в Aligo Group
0
Кошик
Товарів: 0 (0 грн )
Як форма голки для машини впливає на шви шкіряних виробів

Як форма голки для машини впливає на шви шкіряних виробів

У магазині Aligo Group в категорії супутніх інструментів для роботи зі шкірою ми пропонуємо купити голки для шкіри Groz-Beckert (Німеччина). Голки для обробки шкіри GROZ-BECKERT дозволяють отримати красиві шви у всіх областях застосування і відповідають найважливішим вимогам для нормальної роботи швейного виробництва:

  • Низький рівень поломки голки;
  • Низький рівень пропуску стібка;
  • Низький рівень розриву нитки;
  • Висока якість прорізу (чітко і всі верстви);
  • Довгий термін служби голки для шкіри.

Міцність шва залежить від кількості стібків - чим більше кількість стібків на 1 см шва, тим міцніше шов. Але при цьому: чим більше кількість стібків і товщина голки, тим більше проріз в шкірі. І міцність шкіри на розрив знижується. Також ще потрібно врахувати вибір вістря - при однаковій товщині голки площа прорізу, а значить і коефіцієнт міцності шкіри змінюється. Вістря P - додає максимальну міцність на розрив, тому що проріз відбувається поперек до шву. Мінімальну міцність на розрив надає вістрі S, яке прорізає по шву (стандартні строчечного швейні машини).

Швейна машинка -трохи історії

Найпершу машинку винайшов Леонардо да Вінчі - теоретично.

У 1755 році англійцю Ч.Ф. Вейзенталю був виданий патент на першу швейну машину -ця машинка копіювала ручної стібок - нитка протягується по всій довжині, як при шиття вручную.В 1790 році його земляк Томас Стен отримав патент на швейну машину з ланцюговим стібком, яка застосовувалася при пошитті взуття. У 1845 році - американець Елліас Хоу, який виявляв почуття жалю до своєї дружини, яка проводить багато часу за шиттям, отримав патент на швейну машину човникового стібка.

І з 1850 року настав час швейних машинок! А. Вільсон, а через рік Ісаак Зінгер винаходять вертикальну голку. У машинки з'явилися транспортер тканини і притисна лапка. Тканина на машинці стала розташовуватися горизонтально, а не вертикально, як 100 років до цього. З 1854 року розпочинається історія створення фірми «Зінгер» ...

А яка в тебе швейна машинка? Пиши в коментарі

У Aligo Group, крім шкіри і фурнітури, можна купити супутні інструменти та матеріали для роботи зі шкірою - все для вашої зручності - в одному магазині. Замовлення онлайн цілодобово на сайті або за тел (097) (073) (063) (067) 7379229. А краще - особисто в магазині!