Купити шкіру стрейч і пошити одяг рекомендує Aligo Group
0
Кошик
Товарів: 0 (0 грн )
Купити велюр стрейч, шкіру стрейч і пошити гарний одяг зі шкіри - поради Майстра

Купити велюр стрейч, шкіру стрейч і пошити гарний одяг зі шкіри - поради Майстра

В одязі з натуральної шкіри кожен з нас виглядає  дорого, красиво, респектабельно. Ви будете виглядати чарівно, якщо пошити шкіряний виріб у справжнього Майстра - річ пошиють точно на вашу фігуру з огляду на її  особливості та підкресливши достоїнства. Купити якісну натуральну стрейчеву шкіру або стрейч-велюр для омріяної речі ви можете у магазині Aligo Group - у нас великий вибір та приємні ціни. 

Спідниця, сорочка, штани, шорти, плаття, костюм, куртка, плащ - всі ці речі чудово виглядають з одягової шкіри стрейч, стрейч - велюру. Ця натуральна шкіра на бавовняній основі виготовлена за спеціальною технологією і дуже еластична. Вироби з неї шикарно виглядають, добре відновлюють форму, не деформуються, довго носяться при правильному догляді.

У нашому магазині багатий вибір кольорів шкіри стрейч і велюру стрейч. Кожен колір глибокий, насичений, продуманий.


Вироби з стрейч-велюру виглядають витончено, елегантно, шляхетно. І це досить дороге задоволення. Тому наша рекомендація - відразу зверніться до майстра пошиття і приходьте купити стрейч велюр або стрейч шкіру разом з ним.

Пошити одяг із шкіри стрейч - на що треба звернути увагу?

Ось на що радить звернути увагу при покупці стрейч шкіри і пошитті виробу з неї наш хороший друг і багаторічний партнер, Майстер пошиву - модельєр Юлія Мруга.

Перше - це визначитися з видом шкіри для бажаного виробу. Для пошиття чоловічої куртки переважна одягова шкіра теляти. А ось для жіночої курточки, брюк, спідниці, шорт більше підійде тонка одягова овчина, а ще краще - шкіра одягова стрейч.

Для більш легкого одягу - жіночого плаття, сорочки кращим вибором буде ніжний, облягаючий, комфортний та шляхетний стрейч велюр - натуральна шкіра преміум класу. Причому це може бути облягаючий силует, а може бути і модний нині oversize.

При виборі стрейч шкіри треба уважно врахувати має кілька специфічних моментів, важливих при розкрої цієї шкіри:

- Напрям шкіри - шкіра стрейч (як і одягова шкіра шевро - коза) має долеву «нитка» - її потрібно кроїти з урахуванням напрямку, як тканину. І не можна порушувати це правило з метою економії шкіри - річ буде стовбурчитися

- Форма і розмір листа шкіри - довжина і ширина - дуже важлива, тому що закрійник повинен максимально ефективно розкроїти шкіру з урахуванням типу виробу (штани, спідниця, сукня - різна довжина і ширина), тому краще при покупці шкіри мати вже готові викрійки майбутнього виробу. До речі, хороший майстер завжди знає як правильно «розділити» викрійку - зробити «членування» деталей, щоб поліпшити форму виробу і водночасно більш раціонально розкроїти шкіру

- Симетрія розкрою - правильний розклад викрійки виробу з урахуванням симетричності деталей

І останнє: кількість листів шкіри, що треба купити для пошиття виробу, однозначно визначається після того, як викладено всі викрійки виробу. Орієнтовний розмір одного листа шкіри від 3.5 до 6.5 квадратних футів


Великий вибір шкіри стрейч та велюрів стрейч у магазині Аліго Груп

Різноманіття вибору в магазині Aligo Group дозволить вам купити саме таку шкіру і в такій кількості, як це необхідно. І щоб річ ідеально підходила вам, рекомендуємо пошити її у досвідченого майстра. Тоді ви будете щасливим володарем красивої речі вищого класу, зшитої особисто для вас. Повірте, це того варто.


Немає людини з поганою фігурою - є майстер, який просто не любить людей  (цитата Мруга Ю. - Ателье Юлії Мруги)


Рекомендовані статті
Стрейч шкіра виробництво Франція
Стрейч шкіра виробництво Франція
15.04.2021