Металеві блискавки і фурнітура до них в Aligo Group
0
Кошик
Товарів: 0 (0 грн )
Фурнітура для шкіряних виробів - металева блискавка та комплектуючі до неї

Фурнітура для шкіряних виробів - металева блискавка та комплектуючі до неї

Блискавки для пошиття виробів зі шкіри або текстилю

Хочеться, щоб річ надійно і довго радувала свого майбутнього власника? Це підхід справжніх професіоналів шкіряного справи. Акуратність, якість в дрібницях, сировину і фурнітура визначають рівень і статус шкіряного вироби. На це треба звернути увагу при покупці виробу зі шкіри.

У магазині Aligo Group великий вибір фурнітури

пряжки, карабіни, рамки і кільця, застібки, ланцюги, замки, блискавки та комплектуючі до них, хольнітени, кнопки, ніодімовий магніти, фермуари, рамки для саквояжів і багато іншого.

Історія створення застібки блискавки

Вважається, що перший прототип «блискавки» розробив американський інженер-винахідник Уїткомб Лео Джадсон, запатентувавши його в 1891р. як «застібку для взуття». Проте все виявилося складним у виготовленні і ненадійним. І тільки згодом «блискавка» довела свою надійність і технологічність і в 1923 році отримала широке поширення. Тоді ж з'явилося і її сучасна назва - zipper. У 1918 році компанія продала 24 000 застібок для «грошових поясів», популярних серед військових моряків. Наприкінці Першої світової війни Еміль-Моріс Ерме закупив в Канаді 40 метрів застібки-блискавки, яку застосовували для закривання чохлів великокаліберних знарядь для того, щоб використовувати її при виробництві сумок: майстерня Hermès купила права на патент і почала виробляти «систему" Hermès "» в Парижі. Шанель мала намір застосувати застібку для своїх спідниць, проте першою, хто став використовувати застібку-блискавку в одязі, стала Ельза Скіапареллі. На чоловічих брюках «блискавка» з'явилася в 1937 році. На сьогоднішній день блискавка є найбільш поширеною застібкою і використовується для одягу, багажу, шкіргалантереї та різних інших предметів.

Як працює застібка-блискавка?

Вона складається з двох текстильних стрічок, на яких закріплені йдуть в шаховому порядку пластмасові або металеві ланки (у вигляді роздільних зубців або кілець суцільний спіралі, що утворюють ланки). З'єднання або роз'єднання половинок виконується за допомогою замка (слайдера, або бігунка), що ковзає по стрічкам, при цьому кожна ланка фіксується між парою ланок з протилежного боку.

У нас ви можете купити пластикові блискавки:

тракторна;

Nylon - потайна швейна блискавка;

блискавка водонепроникна WaterProof.

Пластикові блискавки для швейних виробів представлені райдужної кольоровою гамою.

Металеві блискавки - великий вибір,

  • поділяються за багатьма параметрами:
  • за кольором металу зубів - золото, платина, нікель, чорний нікель, латунь, Mult;
  • за формою зуба:
  • симетричний (дозволяє встановлювати два слайдера) - Futura;
  • звичайний - Techno;
  • готові блискавки і рулонні (на відріз);
  • по типу (робочому розміром зубів);
  • за кольором тасьми

Металеві блискавки італійського виробництва

мають плавний м'який хід, гарний зовнішній вигляд, надійні в експлуатації. При пошитті виробів часто виникає необхідність купити металеві рулонні блискавки і комплектуючі для них: курсори, пуллер (язички), стопори. Це базова основа для того, щоб зібрати потрібну застібку блискавку для взуття, сумки, шкіряної галантереї, швейних виробів з тканин.

Найширший вибір металевих блискавок і величезний вибір комплектуючих до них дозволяє, як конструктор, зібрати надійний комплект фурнітури з індивідуальним дизайном і характеристиками.

Давайте далі розберемося в термінології комплектуючих деталей до блискавок -

фурнітура до блискавок

Деталь, яка з'єднує дві частини блискавки - закриває або відкриває її - має різне професійне і народне назва. Коли шукають:

  • купити бігунок
  • купити курсор для блискавки
  • купити слайдер для блискавки
  • движок для блискавки
  • СОБАЧКА для замку блискавки

це означає одне й те саме: необхідно купити загадкову штуку, яка з'єднує або роз'єднує зуби блискавки - відкриває або закриває її.

Деталь, за яку тягнуть бігунок-курсор-слайдер-движок-собачки щоб він закривав-відкривав блискавку, теж шукають по-різному:

  • купити пуллер
  • висулька для блискавки
  • купити "язичок для СОБАЧКИ"!

І не важливо як, але магія інтернету і досвід продавців дасть позитивний результат - ви знайдете те, що вам потрібно. Важливо при величезному виборі не помилитися і купити фурнітуру гарної якості спочатку.

Щоб «собачка з язичком» служила якомога довше в виробі, яким ви користуєтеся, і річ, в якій буде встановлена ​​така застібка-блискавка, безумовно радувала вас.

Звичайно, вибір фурнітури в магазині Aligo Group дуже великий. Тому купити якісну блискавку, бігунок і висульку до неї вам допоможуть наші чудо-консультанти.

У магазині Аліго Груп купити фурнітуру можна в роздріб або оптом. Замовлення фурнітури можна зробити онлайн за кодом на сайті (зверніть увагу: сума онлайн замовлення від 300 грн) або по тел (097) (063) (067) 7379229. Доставка Новою Поштою по всій Україні.

Дивіться на каналі Aligo Group YouTube

Обзорне відео - блискавки 
Комплектуючі до блискавки


Рекомендовані статті
Фурнітура італійської компанії SKA
Фурнітура італійської компанії SKA
20.02.2019