Шкіру Крейзі хорс (Crazy horse) купити онлайн у магазині Аліго Груп
0
Кошик
Товарів: 0 (0 грн )
Крейзі Хорс Crazy Horse. Це не кінь. Це шкіра ВРХ

Крейзі Хорс Crazy Horse. Це не кінь. Це шкіра ВРХ

Крейзі, Крейзі хорс (Crazy horse)

міцна і високоякісна шкіра, вироблена зі шкір ВРХна крастах або нубуці. Специфічна фінішна обробка тугоплавкими воском, оліями та спеціальними складовими лицьової поверхні дозволила створити цей сучасний і дуже популярний вид шкіри. Колір покриття як правило темніше або взагалі відрізняється за відтінком, ніж колір краста - основи. Тому шкіра набуває чарівне властивість змінювати колір - висвітлює в місцях заломів, згинів, натягу, подряпин. Це надає виробам зі шкіри крейзі (крейзі хорс) вінтажний вид, ефект «старовини» в стилі heritage. Поверхня шкіри матова, кольору насичені, глибокі. При носінні вироби проявляється неповторний малюнок на шкірі за рахунок гра тіні і світла. Це виглядає дорого, унікально, натурально, затишно і надає виробу вагомий і солідний вигляд. Часто вироби виконані з краями «в обрізку» - вироби виглядають стильно. При цьому необхідно враховувати, що вироби з цієї шкіри ПОТРЕБУЮТЬ постійного і уважного догляд - їх потрібно періодично обробляти спеціальними засобами для догляду за шкірою - оліями, воском, просоченнями. Якщо з крейзі хорс зшита сумка або інші галантерейні вироби з відкритими зрізами, необхідно додатково обробити урізи шкіри, щоб при носінні вони не фарбували одяг. Також володаря такого виробу потрібно попередити, що якщо станеться так, що річ намокне, вона може забарвлювати одяг.

Шкіра Крейзі Хорс має різну сортність (і відповідно - ціну). Враховуйте це при покупці цієї шкіри.

Шкіра крейзі продається напівшкірами розміром + - 2,0 м2.

У магазині вигідно купляти шкіру крейзі - в Аліго Груп найбільший вибір шкіри Крейзі Хорс різних виробників за кольором, за якістю, за толщинам, квітам і специфічним властивостям.

Особливо можна виділити Crazy Royal. Основна відмінність саме цього виду шкіри полягає в тому, що це шкіра крейзі найвищого ґатунку. При виробництві шкіри Крейзі РОЯЛ відбирають найкращу шкіру на всіх етапах виробництва:

- на етапі сирої шкіри wet-blue - синювато-блакитний напівфабрикат шкіри, отриманий шляхом хромового дублення;

- на етапі краста - коли шкіра забарвлена, але ще не має фінішної обробки;

- на останньому етапі після завершення фінішної обробки - самі високоякісні шкіри відбирають в артикул Крейзі РОЯЛ.

Купити шкіру Крейзі Роял в магазині Aligo Group можна і роздріб або оптом, 

онлайн або особисто в магазині - більше 20 кольорів, регулярні поставки.

Категорія крейзі Olio - особливо жирувати крейзі, з яскраво вираженим ефектом старіння. Ця шкіра поставляється цілими шкурами розміром + - 5,0 м2 і рекомендується в меблевому виробництві.

У нашому магазині можна купити шкіру крейзі хорс рослинного дублення - для шанувальників цього виду шкіри.

Ціна залежить від кількості - чим більше купуєте, тим нижче ціна!

Дивіться відео про крейзі хорсROYAL в магазині Аліго Груп