Хутро для дублянки купити в Києві в магазині Aligo Group
0
Кошик
Товарів: 0 (0 грн )
Хутро для дублянки

Хутро для дублянки

Прийшов час підготуватися до зимнього холоду: одягнутися в тепле хутро. Щоб зробити це красиво і практично, потрібно

купити хутро для дублянки

та пошити індивідуальну комфортну річ: дублянку, шубку, куртку, шапку. Кращий варіант - купити хутро для дублянки з овчини. Хутро з тоскани, тіградо, керли, інтерфіно надійно зігріє вас у найлютіші холоди.

Вироби з овчини служать людині багато століть -  з тих пір, як вона приручила овець. У сучасному світі, незважаючи на достаток хутра, багато хто вибирає овчину тому, що натуральна овчина добротна, легка, має підвищену зносостійкість, коштує відносно недорого, не викликає алергії, не вимагає особливого догляду. Дублянки з хутра овчини надійно захищають від холоду, практичні, доступні. 

Щорічно в колекціях від провідних будинків мод присутні дублянки з різного виду хутра овчини. Завжди модний колір хутра - натуральний. Він варіюється від чорного і темно-коричневого до рудого, бежевого і інших пастельних природних відтінків. Залежно від сировини для виготовлення, хутро для дублянок розділяється на кілька видів. Ми розповімо про ті типи дубльоночного хутра, купити який ви можете в нашому магазині.

Кучеряве хутро для дублянки ТІГРАДО

Це дуже красива «кучерява» овчина. Виготовляється зі шкур ягнят розміром 35-40 дм 2. Тіградо особливо цінується за ефектний зовнішній вигляд - хутро довге, з яскраво вираженими крупними завитками довжиною 4-5 см. Ця «кучерявість» і надає йому особливої цінності. Завитки дуже пружні, пухнасті і зберігають форму протягом усього терміну служби виробу. Купити хутро Тіградо для пошиття дублянки рекомендують тим, хто хоче носити ефектну, розкішну, не схожу на інші дублянку. Вироби з цього виду овчини легкі, відмінно тримають форму і не витягуються весь час, поки ви носите річ. 

Хутро для дублянки КЕРЛІ

Хутро керлі виготовляється з новозеландської тонкорунної овчини, яка вважається однією з кращих в світі. Шерсть новозеландських овець дуже тонка і міцна, ворс довгий і хвилястий, пружний і м'який, має дрібні завитки. Це і визначило назву хутра: в перекладі в англійської «curly»  - це «в'юнкий». Вперше ця назва прозвучала з подіуму показу колекції верхнього одягу Модного Дому Burberry (Барберрі) в 2010 році. До уваги глядачів були представлені куртки і куртки-дублянки колекції "авіатор" з матеріалу-новинки: хутра Керлі. Саме тоді вироби з цього матеріалу міцно увійшли в моду і на сьогоднішній день вони як і раніше в тренді. Якщо ви вирішите купити хутро для дублянки Керлі, то ви отримаєте виключно теплу, м'яку і легку річ. Справжній Керлі надзвичайно легкий. Наприклад, дублянка завдовжки 110 см з капюшоном з цього матеріалу повинна важити не більше 1 кг. Густий підшерсток і тонкий м'який ворс роблять вироби з Керлі дуже теплими. Його навіть використовують для виготовлення рукавичок екстра-класу. Дублянка з хутра Керлі практична - вона не боїться сирої погоди, не деформується, не сідає і не розповзається від мокрого снігу або дощу.

Хутро для дублянки ІНТЕРФІНО

Хутро Інтерфіно виробляють зі шкур овець жорсткошорстної породи.  Це хутро має ворс великої товщини, але не густий. Він не такий теплий, як меріно, але набагато більш довговічний. Інтерфіно не схильний до зломлення і витирання. Висота ворсу може бути різною - хутро стрижуть. Купити хутро Інтерфіно для дублянки рекомендується тим, хто хоче пошити індивідуальну, довговічну, елегантну і практичну річ. 

Особливе хутро ТОСКАНА для шикарної дублянки

Тоскана - це особливе хутро для дублянки, що отримується зі шкур ягнят елітної тонкорунної тосканської породи. Вони мають тонку густу і довгу шерсть до 5 см, яку ніколи не стрижуть. Дублянки з хутра Тоскани досить дорогі, але вони заслужено вважаються найтеплішими і фантастично тонкими і легкими. Достатньо під таку дублянку одягти легку трикотажну кофту і власник навіть при температурі мінус 30С буде відчувати себе комфортно і тепло, за рахунок густого довгого хутра, що добре утримує внутрішнє тепло. Щоб стати щасливим володарем шикарної дублянки - красивої, легкої, теплої, практичної - вам просто необхідно купити хутро для дублянки Тоскана і пошити собі індивідуальний виріб, який на багато років стане вашим улюбленим одягом в холоди.

Хутра для  дублянок можуть мати замшеву поверхню або спеціальне покриття - напалан (інакше його називають - сілка). Nappalan -  це офіційна назва речовини на основі смол. Для покриття різних поверхонь дубленного хутра nappalan застосовують з барвниками і називають «рідкою шкірою». Він змінює зовнішній вигляд шкіри, роблячи її шовковистою - звідси друга назва - «силка». Це добротне, тонке, красиве покриття, надає шкірі шовковий вид, частково захищає від вологи, додає виробу практичності.

У нашому магазині впоратися з вибором і покупкою хутра для дублянки вам з радістю допоможуть продавці-консультанти.
І пам'ятайте: наявність вибору - це ваша свобода!

Рекомендовані товари