Шкіра для одягу в магазині Aligo Group - понад 100 артикулів
0
Кошик
Товарів: 0 (0 грн )
Одежна шкіра

Одежна шкіра

Зустрічають по одежинці . Це правда. Це статус. Перше візуальне враження, перша оцінка, перше відчуття від людини, яка часто визначає подальше ставлення до нього і його статус. Те, як тебе визначили спочатку, може вплинути на подальший хід важливих подій в твоєму житті: взаємини з діловими партнерами, прийом на роботу, відносини з цікавим тобі людиною. Крім того, хороший одяг зміцнює впевненість в собі і по-своєму оберігає, не кажучи вже про все знайомому відчутті: зі мною все ок, я добре «упакований». 

Одяг з натуральної шкіри - один з найбільш дорогих і безпрограшних варіантів, який не підвладний часу. Мода визначає силует, стиль, деталі, але! Плащ з шкіри, курточка з італійської шкіри , плаття з натурального велюру, брюки стрейч зі шкіри або велюра, шикарна спідниця з одежинки, навіть футболка з натуральної шкіри – це дорого, респектабельно, зручно, затишно і красиво!

Безмуовно, шкіру для одягу купуйте найкращої якості. Майстер пошиву повинен мати високу кваліфікацію і досвід роботи з натуральною шкірою. В магазині Аліго Групп дуже великий вибір одежної овчини, одежного велюра, стрейч шкіри, стрейч велюра, одежної шкіри оленя, тонкой шкіри теляти дає можливість пошити саме такий виріб, як хочеться. Більше 150 артикулів «одежини» - так на професійному слензі називають цю шкіру майстри. Щоб купити шкіру для куртки, плаща, спідниці, брюк, сукні, піджака, інших виробів потрібно врахувати багато факторів. Поверхня натуральної шкіри має різноманітну фактуру – гадку або яскраво виражену мереєю (природній малюнок поверхні шкіри), товщину, буває гланцева, матова, з візерунком або однотонна. Одежна шкіра може бути доволі щільна по структурі, а може бути дуже мяка, еластична, або гнучка, може бути доволі груба. Купити шкіру на куртку «косуху» краще з ВРХ (великої рогатої худоби – теляти, корови) – вона більш щільна, менше зношується, міцніша. А ось на плаття можна купити велюр стрейч французького виробництв а – він не тільки підкреслить фігуру за рахунок того, що дуже еластичний, але ще і дуже простий у догляді - його можна прати в домашніх умовах і він від цього не псується. Повсякденну курточку зі шкіри можна пошити з одежної овчини - найкраще поєднання: ціна одежної шкіри і якість. При покупці одежної шкіри зверніть увагу і на форму шкур. Наприклад, шкіра стрейч для брюк має невелику ширину і велику довжину шкур. А для пошиття шкіряного плаща краще брати шкури теляти або оленя - велика корисна площа дозволяє ефективно розкроїти виріб. При виборі шкіри для одягу найкраще мати при собі викрійки майбутнього виробу.

Речі зі шкіри практичні і за ними не складно доглядати. Але потрібно робити це правильно. Верхній одяг зі шкіри рекомендовано обробляти спеціальними засобами, що захищають від вологи. Періодично застосовуйте кондиціонери для шкіри - нанесення кондиціонера відновлює жировий баланс шкіри, попереджаючи висихання і тріщини. Якщо шкіряний одяг намокла, висушіть її при кімнатній температурі і втирайте кондиціонер. Почистити виріб зі шкіри можна вологою не грубою тканиною, висушити і нанести крем-кондиціонер. Велюрові вироби чистять спеціальною щіткою. Обов'язково тестируйте новий засіб для догляду за шкіряними речами на невеликих, затишних місцях. Ідеальний варіант - знати вид шкіри, з якого зроблена одяг, і під цей вид підбирати засоби по догляду.

Купіть шкіру для одягу в магазині Aligo Group і ви точно будете знати з чого пошита ваша куртка, плащ, сукня, брюки, спідниця і багато іншого - що побажаєте! Натуральну шкіру для одягу купити в Києві можна в магазині пров. Куренівський, 17 Аліго Груп, в інтернет-магазині шкіри aligogroup.com.ua, а також за телефонами (097)7379229 (073) 7379229 (063) 7379229