Купити натуральну шкіру правильно - Рекомендації магазину Aligo Group
0
Кошик
Товарів: 0 (0 грн )
Як купити шкіру

Як купити шкіру

Купити шкіру для майбутнього виробу і не прорахуватися? Зробити правильний вибір допоможуть наші рекомендації.

Даємо чек-лист для  виконання цього непростого завдання. Це допоможе вам зрозуміти послідовність і правильність дій.

1. Визначтеся з моделлю виробу, який збираєтеся шити.

2. Попередньо опрацюйте технологію виготовлення і викрійки.

3. Узгодьте характеристики шкіри, з якої плануєте створювати виріб:

        - призначення – меблева, автомобільна, взуттєва, галантерейна , одежна, підкладочна, ремінна

        - товщину

        - колір (або не фарбована)

        - жорсткість

        - тип дублення - хромове, рослинного дублення , змішаного типу дублення, NO хром

        - за типом фінішного покриття – без фінішу, воскове покриття , пігментну фарбування, плівка, лак, прогумоване, спеціальні           ефекти (золото, срібло, перламутр, голограма і т.п)

        - фактуру кожи – гладка , натуральна розбивка, флотар,  витиснена , лакова, матова, перфорована, пул-ап, велюр, нубук, стрейч

        - тип сировини - ВРХ (Бичина, корова, теля), шевро (коза), шеврет (овчина), метис, олень, екзотика   - цей параметр визначає розміри і  форму шкур

4. Визначте які розміри і пропорції шкур потрібні для ефективного розкрою вироби. Часто в магазин майстри приходять з викрійками,  щоб на місці визначити необхідну кількість шкіри і форму шкур.

5. Розрахуйте кількість шкіри, яке Вам необхідно - при наявності викрійок це можна зробити самостійно. Або залучіть до розрахунку   досвідченого майстра, який буде шити виріб.

6. Разом в консультантами-продавцями виберіть відповідні шкури. 

7. Додатково в магазині ви можете купити фурнітуру для виробів зі шкіри, а також інструменти, супутні матеріали та засоби   фінішної обробки шкіри (фарби, грунт і Аппретури для урізу, засоби для фінішного покриття шкіри)

У нашому магазині продаються шкури в такому вигляді, як вони надходять до нас від виробника, з фабричним маркуванням розміру листа шкіри. 

Купити шкіру і підібрати фурнітуру ви можете безпосередньо в магазині Аліго Груп за адресою м.Київ пров. Куренівський, 17.

Дистанційно оформити замовлення можна онлайн на сайті aligogroup.com.ua або за телефонами (097) 7379229  (073) 7379229  (063) 7379229 за допомогою професійних менеджерів-консультантів Aligo Group, які допоможуть зробити найкращий вибір. Далі вам буде виставлений рахунок на оплату і узгоджений адресу доставки. Після підтвердження оплати товар відправляємо перевізником Нова Пошта. Доставка в будь-яку точку України, де є відділення перевізника.

Повернення шкіри можливий протягом двох тижнів після покупки. Обов'язково умова - шкіра повинна бути ціла, що не порізана, не зіпсована ніяким способом. Зворотну доставку (повернення) оплачує покупець.


p.s.
Ви можете замовити зразки шкіри, якщо вам складно зробити вибір дистанційно. Для цього попередньо визначте на сайті кілька артикулів шкіри (до 5 шт), які вас зацікавили. Повідомте їх коди менеджеру по телефону, або письмово по електронній пошті aligogroup.com.ua@gmail.com або оформіть замовлення з сайту і в коментарі вкажіть, що вам потрібні зразки обраних артикулів. Вам нададуть невеликі зразки шкіри безкоштовно. Доставку зразків ви оплачуєте самостійно.