Шкіра ФЛОТАР в Aligo Group - найкраща сировина для ваших виробів
0
Кошик
Товарів: 0 (0 грн )
Флотар. Шкіра для галантереї і взуття

Флотар. Шкіра для галантереї і взуття

Яку купити шкіру для пошиття сумки? Це питання задають собі в першу чергу не тільки модельєри галантерейних виробів, а й звичайні люди, які мають намір стати володарем ексклюзивної речі, якої «немає ні у кого». І починається процес вибору ... Кожен з нас знає, що це дуже нелегко. Особливо, коли приходиш в магазин, де тисячі пропозицій натуральної шкіри і сотні варіантів фурнітури до неї. Фахівці магазину Аліго Груп із задоволенням вам допоможуть послідовно розглянути різні варіанти і зробити найоптимальніший вибір. Отже, починаємо розбиратися: які види шкіри підходять для пошиття сумки і інших галантерейних виробів, в чому перевага і слабкі місця кожного виду шкіри, як правильно встановити баланс «хочеться - розумний вибір».

Шкіра ФЛОТАР. Купити кращу шкіру для ваших виробів

Почнемо нашу серію статей з найулюбленішого і безпрограшного варіанту шкіри для сумки: ФЛОТАРА.

Цей вид шкіри виробляють з шкур великої рогатої худоби (ВРХ), рідше - з шкур кози або оленя. У нашому магазині італійські флотари, зроблені з європейського сировини.

Флотари відрізняються дуже красивим малюнком на лицьовій поверхні шкіри, який отримують різної технологічною обробкою:

- природною розбивкою на спеціальному обладнанні для додання шкурам м'якості, еластичності зі збереженням цілісного природного зерна і лицьового малюнка - full-grain leather;

- підшліфовка шкур для усунення поверхневих дефектів з подальшим отриманням красивого малюнка на лицьовій поверхні шкіри методом тиснення спеціальної плитою.

Тиснення може бути дрібніше або крупніше і має в професійному середовищі різні назви. На фото нижче ви бачите різноманітні види італійських ФЛОТАРов, які можна купити в магазині Aligo Group.

Шкури фарбуються і покриваються шаром пігментного фарби, що робить флотари стійкими до зносу, естетичними візуально, приємними на дотик, зручними для модельєрів і технологів при пошитті різних виробів.

Кожен вид флотара - це окрема колекція, представлена певною фактурою, виконаної в багатій колірній гамі. Це дуже зручно для виробників при створенні товарної лінійки виробів з цієї шкіри.

Флотар ADRIA 70 кольорів

Флотар ATLANTIC 48 кольорів

Флотар BUFFALLO 10 кольорів

Флотар DOLLARO 26 кольорів

Флотар NEWYORK 43 кольорів

Флотар OCEAN 51 кольорів

Флотар OTIS 8 кольорів

Флотар PEGGY 45 кольорів

Флотар PERLA 19 кольорів

Флотар SHIMMER 18 кольорів

Флотар VOGUE 51 кольорів

І хоча на ринку України досі найпопулярніший флотар чорного кольору, ми - оптимісти і сподіваємося, що ситуація зміниться і яскраві кольори міцно увійдуть в наше життя! Товщина різних типів флотаров від 1,2 мм до 2,0 мм. Вагу (форма шкіри) - цілі шкури або полушкури. Орієнтовний розмір полушкур 2,0-2,5 м2.

Цей вид шкіри давно і міцно займає перше місце при пошитті сумок, чохлів, футлярів, дорожніх сумок і валіз, рюкзаків, гаманців, косметичок, також взуття. Деякі види флотаров використовують при створенні інтер'єрів, в палітурній справі, для виробів дрібної галантереї - ремінців, браслетів, аксесуарів завдяки їх ефектною природною лицьової поверхні.

Купити шкіру флотар самих різних фактур, вибрати відповідний колір або навіть відтінок кольору, підібрати до нього Аппретури для урізу шкіри, фурнітуру гарної якості ви можете в магазині Аліго Груп 5 днів в тиждень з 9-00 до 17-00 або онлайн на сайті