Шкіра стрейч одежна купити
0
Кошик
Товарів: 0 (0 грн )
Шкіра стрейч stretch Magisco Франція

Шкіра стрейч stretch Magisco Франція

Стрейчева шкіра

- легко тягнеться, гнучка і податлива, повністю віднвлює форму після розтягування, має бавовняну основу з вивороту   - натуральна це шкіра чи ні? Якщо ви вирішили купити шкіру стрейч в нашому магазині, ми впевнено відповідаємо - так, це 100% натуральна шкіра stretch! 

Шкіра стрейч

 - самий незвичайний і сучасний вигляд натуральної шкіри. Складається вона з шару шкіри, з'єднаної з тканинною основою. Інноваційні технології дозволяють об'єднати тонку шкіру овчини і бавовняну тканину (97% cotton 3% Lycra) . Виходить еластичний, міцний матеріал респектабельного вигляду - натуральна шкіра stretch. Вона має всі властивості природного натурального матеріалу.

Вперше винайшли цей унікальний вид натуральної шкіри і запустили у виробництво у Франції на фабриці Cuirs du Futur. Вона знаходиться   на південному заході Франції в місті Graulhet. Історично ця область відома розвиненою шкіряною промисловістю. Компанія Cuirs du Futur більше 50 років є провідним виробником шкіряної сировини. На фабриці винайшли та впровадили безліч ноу-хау, інноваційних технологій. У тому числі - виробництво шкіри стрейч. Magisco - комерційна назва одежної шкіри stretch, що випускається цією фабрикою.

Одяг з цієї шкіри чудовий ступенем облягання фігури, якої неможливо досягти ніяким іншим видом шкіри. Форма виробу відновлюється після будь-яких деформацій. Стрейч носиться довго, не втрачаючи еластичних властивостей. До того ж ця натуральна шкіра міцна і легка в догляді. Велюри стрейч можна просто прати і це ніяк не вплине на їх якість. Вироби зі шкіри стрейч зручні і шикарні одночасно.

У магазині Аліго Груп ви також можете

купити шкіру стрейч для взуття

  -  більшої товщини і щільності. Це міцний і надійний матеріал для виробництва взуття класу люкс.

Купити шкіру стрейч
у нашому магазині можна на сайті з доставкою або приїхати в магазин Aligo Group особисто за адресою Київ пров.Куренівський, 17 тел (067)7379229 або (063)7379229

Рекомендовані товари